Selecteer een pagina

Maatje – langdurig

Heb jij langdurige vragen?
Of het nu gaat om hulp bij de belasting, het aanvragen van een subsidie of schulden, uitleg over videobellen met een iPad, samen wandelen of een vrijwilliger die jou als mantelzorger ondersteund. Geen vraag is gek bij de vrijwilligerscentrale. Wij kijken graag met je mee of een maatje kan worden gevonden en worden ingezet en wat hier voor nodig is.

Stichting Welzijn Lochem heeft een aantal projecten waarin maatjes worden ondersteund.

  • Projecten rondom financiële en administratieve ondersteuning
  • Mantelzorgondersteuning
  • Voor mensen die behoefte hebben aan gezelschap en lichte ondersteuning thuis
  • Omgaan met de I-Pad
  • Overige maatjes voor bijvoorbeeld ondersteuning bij schoolwerk (op school of thuis)

De Vrijwilligerscentrale bemiddelt, ondersteund en begeleid betrokken vrijwilligers, de zogenaamde maatjes, die helpen de samenleving leefbaar te maken voor iedereen. Dit wordt waar wenselijk (samen) gedaan met de betrokken medewerkers van SWL. Daarnaast worden maatjes gewaardeerd door uitjes en kennis.

Heb je een maatje nodig, wil jij een maatje worden of heb je vragen over de (maatjes)projecten? Neem dan contact met de vrijwilligerscentrale. Mail naar vrijwillligerscentrale@welzijnlochem.nl of bel naar 0573-297000. Je wordt dan doorverbonden met één van onze medewerkers. Contactpersoon voor de maatjesprojecten is Carin Braak

Maatje erbij!
Wil jij een maatje worden of heb je vragen over de (maatjes)projecten? Neem dan contact met de vrijwilligerscentrale. Mail naar vrijwillligerscentrale@welzijnlochem.nl of bel naar 0573-297000. Je wordt dan doorverbonden met één van onze medewerkers. Contactpersoon voor de maatjesprojecten is Carin Braak.