Selecteer een pagina

Vrijdag 30 Oktober 2020 

13.45 – 15:30 bij Landgoed Velhorst 

Educatieve wandeling landgoed Velhorst 

Tijdens de wandeling voor de vrijwilligers van de gemeente Lochem laten ze zien hoe kringlooplandbouw wordt toegepast en wat ze doen om de biodiversiteit en natuurwaarden te verhogen. De wandeling start om 14.00 uur en duurt ca. 1,5 uur. Zorg dat je makkelijke (wandel)schoenen of laarzen aan doet. We verzamelen 30 Oktober a.s. om 13.45 op het erf bij Velhorst 3 in Lochem.

Parkeren op Velhorst

Kom zoveel mogelijk met de fiets of lopend. Ze willen graag de rust bewaren op Landgoed Velhorst. Kom je met de auto, dan kun je parkeren op 2 parkeerplaatsen aan de Lage Lochemse weg (zie onderstaande kaart). Vanaf deze parkeerplaats is het 5 minuten lopen naar Velhorst 3. (zie kaartje onderaan pagina)

Vrienden van Velhorst

Winny en Arjen van Buuren hebben een gemengd biologisch bedrijf “Vrienden van Velhorst” op landgoed Velhorst van Natuurmonumenten. Hun missie is het duurzaam agrarisch beheer op Landgoed Velhorst. Zij streven naar een positief effect op de biodiversiteit, natuur en hun producten. Daarbij willen ze mensen en maatschappij betrekken, verbinden en inspireren.

 

 

 

.

 

 

 

 

welke cursus zou u willen volgen?

1 + 14 =