Selecteer een pagina

De Vrijwilligerscentrale ondersteunt jou als vrijwilliger

Zoek jij vrijwilligerswerk, ben je op zoek naar informatie of wil je weten hoe je vrijwilligerswerk kunt gebruiken bij het vinden van een baan? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Vrijwilligerscentrale verbindt mensen die graag iets willen doen en organisaties die mensen zoeken. De kern van vrijwilligerswerk is dat het onbetaald is. Daarnaast is het niet vrijblijvend: je spreekt af wat en wanneer je iets doet. Het voordeel van vrijwilligerswerk is dat je dat op je eigen manier kunt doen. De één wil een uurtje in de maand iet doen, de ander wil een hele dag per week aan de slag. De reden om vrijwilligerswerk te doen, is net zo divers: bijvoorbeeld om iets voor een ander te doen, om werkervaring op te doen, om mensen te leren kennen of omdat je je verbonden voelt met een vereniging of doelgroep.

Deze website laat je zien wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt ook contact opnemen met de Vrijwilligerscentrale op telefoonnummer 0573 – 297 000, mailen naar vrijwilligerscentrale@welzijnlochem.nl of binnenwandelen op een van onze locaties. Wil je zeker zijn dat er iemand tijd voor je heeft? Maak dan gewoon afspraak.

Ik zoek vrijwilligerswerk

Vind hier jouw vrijwilligerswerk

Informatie voor vrijwilligers

Alles wat je wil weten over vrijwilligerswerk

NL Doet 13 en 14 maart

Vrijwilliger voor een dag