Selecteer een pagina

Inspirerende voorbeelden

Eén van de doelstellingen van de Vrijwilligerscentrale is het stimuleren van vrijwilligerswerk. Dat doen we op verschillende manieren. Eén van die manier is het laten zien van mooie en inspirerende voorbeelden. 

De vrijwilliger centraal
Iedere week publiceren we in de Berkelbode een artikel over een organisatie die vrijwilligers zoekt of een informerend artikel voor vrijwilligers. De interviews worden gehouden en de artikelen geschreven door Jenny Polman, vrijwilligster bij SWL.

Informatie over vrijwilligerswerk
Movisie heeft een website Vrijwilligerswerk.nl die veel informatie biedt over vrijwilligerswerk in het algemeen. Deze website biedt ook veel inspiratie. Kijk bijvoorbeeld eens op Voluntourism – toerisme combineren met vrijwilligerswerk.

Wat inspireert jou?
Heb jij ook een voorbeeld van vrijwilligerswerk dat jou inspireert en ook voor anderen inspirerend kan zijn? Laat ons dat dan weten. Mail naar vrijwillligerscentrale@welzijnlochem.nl of bel naar 0573 – 297 000. Je wordt dan doorverbonden met één van onze medewerkers. Contactpersoon: Wendy Goodin 06 – 534 482 01.