Selecteer een pagina

NLdoet 2020: heel Nederland doet mee op 13 en 14 maart!

nldoet-1

Op 13 en 14 maart 2020 steken vele maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds. Ben of ken je een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn voor een leuke klus of activiteit? Of heb je zin om samen met collega’s, vrienden of teamgenoten bij een organisatie aan de slag te gaan? Doe dan mee met NLdoet.

Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwillige inzet in de spotlights. Vorig jaar waren al 350.000 Nederlanders actief tijdens NLdoet. In 2020 wil het Oranje Fonds nog veel meer mensen op de been brengen.

Samen aan de slag
Overal in het land zijn leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. Ook in de gemeente Lochem. Het opknappen van een clubhuis, een dierenverblijf of een speeltuin. Een paar uur erop uit met ouderen of gehandicapten. Tussen al deze klussen vind je vast en zeker een mooie activiteit die je samen met je collega’s, familie of je sportteam kunt doen. Ben je maatschappelijk betrokken en heb je zin om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken? Meld je aan op www.NLdoet Er komen dagelijks nieuwe activiteiten bij!

Een klus te klaren?
Ben of ken je een maatschappelijke organisatie waar vrijwilligers nodig zijn? NLdoet is de uitgelezen kans om elke activiteit met hen aan te pakken. Meedoen betekent extra handen, nieuwe netwerken en naamsbekendheid voor je organisatie. Heb je een klus te klaren of wil je tijdens NLdoet net dat beetje extra doen? Meld je klus dan aan op www.nldoet.nl. Als je dit vóór januari 2020 doet, dan kan het Oranje Fonds een bijdrage geven van maximaal € 400,-.

Meer weten over NLdoet binnen de gemeente Lochem?
Voor aanmelding, extra informatie, het laatste nieuws en tips en inspiratie voor een fantastische NLdoet activiteit kun je terecht op www.nldoet.nl. Wil je graag meer informatie over NLdoet binnen de gemeente Lochem? Dan kun je mailen via vrijwilligerscentrale@welzijnlochem.nl. Bellen kan ook: 0573-297000. Je kunt dan vragen naar Sonja Peterse van de Vrijwilligerscentrale van SWL.

Ik zoek vrijwilligerswerk

Vind hier jouw vrijwilligerswerk

Informatie voor vrijwilligers

Wat kan de Vrijwilligers- centrale voor jou doen?