Selecteer een pagina

Lokaal cursusaanbod

De Vrijwilligerscentrale verbindt! Ook bij het volgen van workshop, trainingen en cursussen. We kunnen de meeste workshops, trainingen en cursussen gratis aanbieden. Hoe kan dat?

Steeds meer personen en organisaties durven hun kennis te delen met vrijwilligers uit de gemeente Lochem die hier behoefte aan hebben. En dat is mooi want door gebruik te maken van de kennis die we in Lochem al hebben is er veel meer mogelijk! De cursussen en trainingen worden regelmatig aangevuld dus hou de informatie in de gaten! Dat kan ook via Facebook of de nieuwsbrief waarmee je automatisch op de hoogte wordt gehouden van het nieuwste aanbod. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

1. Cursus ”Mentaal Fit”

Een cursus over mentale weerbaarheid. Doel van de cursus is om de balans in uw leven te (her)vinden. Je krijgt meer grip op uw leven en ervaart meer veerkracht in het omgaan met stress, piekeren en slaapproblemen. Je leert anders omgaan met de problemen waar je mee te maken hebt. Hierdoor kunt je zich zelfverzekerder en energieker gaan voelen. De groep is vooral bedoeld voor inwoners uit de gemeente Lochem. Deelname is gratis.

Wanneer?         13, 20, 27 november en 4 december van 9:30 tot 11:30
Waar?                De Hooiplukker, Achterstraat 5, 7241 AV Lochem

Informatie en aanmelden
Meer weten? Neem contact op met Impluz preventie
Tel: 0570-604900
Mail: info@impluz.nl

2. In balans de winter in

Een voorlicthting over stress en ontspanning. Doel van de voorlichting is om te snappen hoe stress werkt en wat dit met u doet. Daarnaast krijgt u tools om meer in balans te komen en in balans de winterperiode in te gaan. U krijgt tips en concrete oefeningen om meer grip op uw leven te krijgen en meer veerkracht te ervaren in het omgaan met stress, piekeren en slaapproblemen. Een belangrijk onderdeel van de voorlichting, is het onderdeel Mindfulness. Hierbij leert u in het hier en nu te zijn en te accepteren wat er nu is.

De voorlichting is vooral bedoeld voor inwoners uit de gemeente Lochem. Deelname is gratis.

Wanneer?   17 december van 19:00 tot 21:00
Waar?          Stadshuus, Markt 3, 7241 AA Lochem (patiozaal)

Informatie en aanmelden
Meer weten? Neem contact op met Impluz preventie
Tel: 0570-604900
Mail: info@impluz.nl